Menu Luk

Hvem vil have gavn af et bikefit ?

Bikefit smerter

Du behøver ikke at vente til du har smerter eller skal træne til La Marmotte for at få gavn af en professionel tilpasning. 

Næsten alle, der kører på cykel vil opleve en fordel.

De fleste vil kunne præstere bedre og være mere komfortable efter et Bikefit. Resultatet vil være at kunne nyde deres cykelture mere.

For det meste sidder, går og cykler vi ikke optimalt. Dårlig kropsholdning er noget, vi kan slippe afsted med i et stykke tid og under visse omstændigheder, men når de ugentlige timer i sadlen stiger, vil kroppen helt sikkert gøre opmærksom på, at alt ikke er optimalt.

Cykling antages generelt for at være en simpel handling, men det er faktisk ret videnskabeligt og en meget kompleks interaktion, især hvis du planlægger at gøre det hurtigt, regelmæssigt eller i lange perioder. Et bikefit handler ikke kun om at kunne træde flere watt, og det er ikke kun for elite cyklister. Det kan hjælpe med at forbedre komforten, reducere risikoen for skader, øge cykelhåndteringsevnen og øge sikkerheden.

Næsten alle vil få gavn af et bikefit

men hvad er tegnene på, at du VIRKELIG har brug for et bikefit

Bikefit Tri

Det er klart, at hvis du cykler og lider af ubehag, er det tid til at søge hjælp. Enhver fysisk smerte eller et problem, der stopper dig i at nyde din cykling, eller som stopper dig med at gøre, hvad du stræber efter at gøre, især med hensyn til afstand, så bør du kontakte en bikefitter. 

Planlægger du at øge dine kilometertal markant, vil det være en god ide, at få din position kontrolleret af en ekspert. Gerne inden du går i gang med en ambitiøs ny træningsplan for at mindske risikoen for at du potentielt finder ud af, at du har fået en skade og dermed evt. mister lysten til sporten.

Men selvom du ikke har smerter eller har planer om at køre lange afstande, kan du stadig blive overrasket over, hvad et bikefit kan gøre for dig.

Der behøver ikke at være tydelige tegn, som smerter, der tyder på, at du har brug for et bikefit. Nogle mennesker føler sig helt komfortable, men kan stadig være i en helt forkert position. At foretage ændringer for at placere dig i en ideel position, kan føre til en præstations gevinst og vil hjælpe dig til at nyde det endnu mere.

Ved SmartBikefit bruger vi IDmatch smartbike, hvor vi bruger dine udfordringer og ambitioner som udgangspunkt, mens vi tager hensyn til erfaring, fleksibilitet og eventuelle skader. læs mere om det her

Er et Bikefit til kvinder anderledes end til mænd ?

Grundlæggende nej, men der er alligevel lidt forskel, læs mere her