Menu Luk

Om SmartBikefit

SmartBikefit er et nyt firma, men vi er ikke nye i branchen. Med 6 års praktisk erfaring som “traditionel” bikefitter, kombineret den nyeste teknologi inden for bikefitting systemer, tager vi det bedste fra begge metoder, og bruger det til at give dig de bedste forudsætninger for et godt resultat.

Vi vil her fortælle lidt om os selv, samt om de produkter vi har valgt at tilbyde. Det er vigtigt for os at vi kan stå inde for det vi sælger, så vi tester alle produkter inden de kommer til salg i butikken. Kun det bedste er godt nok.

Bikefit

John Drejer

Jeg er 51 år, jeg er uddannet bikefitter i 2016 og har siden lagt en del bikefit til min erfaring, og det sammen med min uddannelse som læge eksamineret massør, giver mig en unik viden om kroppens muskler og bevægeapparat.

Jeg cykler selv meget i fritiden og har gjort det i over 20 år. Jeg nørder meget med cykelteknologien bag og søger konstant efter ny viden og vinkler på bikefit, som kan give mig mere fart og mere komfort. Jeg ser IDmatch teknologien som et fantastisk stykke værktøj, der giver det perfekte udgangspunkt for et velgjort bikefit.

Mit mål er at lave det bedste bikefit hver gang.


Litta Lauth

Jeg er 52 år. Min passion for cykling blev grundlagt for 8 år siden, men først for 2½ år siden blev jeg for alvor bidt af det, og jeg elsker det. Jeg er glad når jeg sidder på min cykel

Hvis din komfort på cyklen gør, at du ikke har lyst til at komme afsted, vil jeg gerne hjælpe dig. Som kvinde kan jeg også hjælpe med de lidt pinlige spørgsmål. IDMatch teknologien er et fremragende redskab til at identificere hvilken saddel der passer bedst til dig. 

Mit mål er at lave det bedste bikefit hver gang og at have et stort udvalg af kvindespecifikke sadler. 


Bikefit Vejle

IDmatch Bikelab

IDmatch systemet er kronen på værket, som med reference fra over 20.000 bikefit i databasen, laver et bikefit ved hjælp af 3D teknologi. læs mere om det her


Saddel bikefit

Selle Italia

Selle Italia er blandet de førende producenter af cykelsadler. Firmaet startede i en by udenfor Milano i I Italien i 1897.

Selle Italia står bag IDmatch systemet, og har bla. udviklet Smart Caliper, som med nogle få målinger kan beregne hvilken saddel størrelse er ideel for dig.


Bikefit såler

SIDAS Custom såler

Vi tilbyder Sidas Bike+ custom såler, som formes og tilpasses efter dine fødder og giver dig optimal støtte. en stabil fod er et af fundamenterne for et godt bikefit, og kan bla. afhjælpe med sovende fødder, hotspots, og knæ problemer. Cykelholdet Astana hvor Jakob Fuglsang køre er blandt dem som benytter Sidas